top of page

SEBASTIAN ZALO
& GUS POLDEN MED BAND

Hovedkonserten holdes lørdag kveld og er arrangert av VG3 elever ved Greåker videregående skole

Sebastian Zalo med band

Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, som i en tilnærming som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Zalo er målrettet og hardarbeidene, og overrasket ingen da han ble nominert til både P3 Gull for «Årets nykommer» og Spellemannprisen for «Årets gjennombrudd» i 2020.

Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i «De neste» i beste sendetid NRK1. Zalos tolkninger av Lene Marlin (Uten deg) og Sondre Lerche (To veis monolog) gir fortsatt rykninger i dansefoten og gåsehud på armen.

24 år gammel har han bevist at han er en av sin generasjons fremste formidlere og underholdere.

Gus Polden med band

25 år gamle Gus Polden fra Nøtterøy har vist seg som en svært dyktig låtskriver og multi-instrumentalist. Etter å ha plukket opp en gitar i tidlig alder, så han seg aldri tilbake og kjærligheten for musikken har bare blitt sterkere og sterkere.

Det var derimot aldri en selvfølge at Gus Polden skulle stige ut i rampelyset og fremføre sine egne låter til folket. Han forklarer: Etter at jeg i et par års tid hadde skrevet musikk for andre artister, opplevde jeg at flere av låtene jeg skrev ble alt for personlige og tilknyttet mitt liv og min historie, til at det kjentes riktig å la noen andre synge dem.

bottom of page