top of page

Kulturkomet

Kulturkomet Østfold drives av Østfold Musikkråd og består av unge folk fra Viken mellom 16-25 år, som ønsker å jobbe i kulturbransjen.  De får opplæring i foto, film, lydteknikk, lysteknikk og produsentrollen. Profesjonelle aktører er mentorer i prosjektet. I tillegg får deltakere anledning til å praktisere på konserter og festivaler i Østfold!​

Hermine

Hermine.jpg

Hermine er en ung artist på 14 år fra Moss. Hun har lenge vært musikalsk aktiv, er lidenskapelig opptatt av musikk og skriver egne låter.

Hermine har tidligere deltatt som artist ved markering av kommunesammenslåingen i Moss og Rygge. Hun har vært skuespiller i Kaptein Rødskjegg-show i Nesparken, sunget på Høyda Bilfestival og på Verket Scene ved flere anledninger.

Hermine ønsker å inspirere, vekke følelser gjennom musikk og synge om nære ting

folk kjenner seg igjen i. Framover har hun spennende planer med egne låter.

Hermine skal spille klokken 17:00.

Adiz

Gjennom 10 år har den unge rapperen Adiz - nå 22 år, utgitt mange låter og spilt mange konserter på Østlandet. Adiz’ dype tekster er basert på egne erfaringer i et turbulent liv. Gjennom disse tilbyr han lytteren en real berg og dal-bane i følelser.

 

Har du noen gang kjent på følelsen av å ikke strekke til? Følelsen av å ville gi blaffen i konsekvenser av egne handlinger? Da har du noe å kjenne deg igjen i når du hører musikken til Adiz.

Adiz skal spille klokken 17:15.

Adiz.jpeg

Astronomies

Astronomies.jpg

Astronomies kommer opprinnelig fra Halden. Bandet har vært aktivt siden 2016. Siden den gang har bandet utviklet seg til et Oslo-basert band med fem faste medlemmer.

Musikken har drømmende, atmosfæriske teksturer, punk-infunderte og hardtslående elementer. Med dette har bandet som mål å skape balanse mellom melodi og energi. Selv om hver låt har egne karakteristikker er det dette som gjør Astronomies til bandet de er.

Astronomies skal spille klokken 17:45.

Anna Soleil

Anna Soleil er en 25 år gammel artist, produsent og låtskriver fra Asker. Som liten var Anna målløs av operasangeres stemmer. Hun forgudet samtidig Annie, med hit’en “Chewing Gum” (2004). Variasjon preger Annas musikalske verden.

I 2020 slapp Anna sin første EP. Hun rakk å holde én konsert før pandemien. I anmeldelsen skriver Under Dusken: "Anna Soleil videreutvikler den nordiske pop- formelen, og framstår som alt annet enn en nykommer på debuten." Høsten 2022 slipper Anna ny EP; “Forever”, med elementer fra klassisk, folk, pop og r&b. EP-en

utforsker både akustiske og elektroniske elementer.

Anna og bandet skal spille klokken 18:30.

Anna Soleil.JPG

03

Camilla Eriksen

Camilla Eriksen.jpeg

Camilla Eriksen er en up-and-coming artist fra Drammen. Hun skriver låter på engelsk, og musikken beskrives som dreamy pop med et hint av jazz og soul. Lydlandskapet henter inspirasjon fra 80 tallets synther, blandet med singer/songwriter stil

I 2019 ga Camilla ut sin første singel "Selfmade World". "Fallen Leaves" kom i 2020. Nå er Camilla klar med ny musikk som slippes høsten 2022 og våren 2023. Først ut er singelen «Sleepwalking».

Denne konserten er fjerde konsert i Camillas releaseturné.

Camilla og bandet skal spille klokken 19:15.

bottom of page